søndag, 24. juli, dag 205

Så er jeg kommet hjem igen, og alle dagene har fået billeder, så nu er jeg med igen :-)
Som I nok har set, har jeg fået en fin ny header på bloggen, som jeg jo skrev, at jeg gerne ville have. Jeg er rigtigt glad for, at der var kommet nogle fine bud! Jeg endte med at vælge den her lavet af Sarah Winter, hvis blog jeg har linket til ude i siden. Jeg vil også takke Helena (hersidderjeg.blogspot.com) og Matilde (toomuchmyself.blogspot.com) for også at have lavet nogle rigtigt fine headere!
Jeg håber, at I har det godt, og stadig har lyst til at kigge med :-)

5 kommentarer:

 1. Rigtig fin header!!
  Men i din rigtige webadresse er der jo ikke et punktum mellem "alberte" og "luft", så det kan måske skabe lidt forvirring? :-)
  - Godt at du er hjemme igen.

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 2. fantastiske billeder! fantastisk blog, jeg er selv igang med samme projekt som du er 365 billeder! er dog kun ved nr 29 så der er lidt vej endnu!
  dine billeder er simpelthen så inspirerende når jeg ikke helt selv ved hvad jeg skal bruge som motiv! mangler du også nogle gange ideer til motiver?
  flot header btw!

  SvarSlet
 3. Super flot header!
  Og gode billeder :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Alberte. Jeg har sendt dig en mail :)

  SvarSlet
 5. Emma - Tak! Og det er rettet nu :-)

  Nanna - Jeg kigger da lige forbi dit projekt også så! Jeg mangler rigtigt tit ideer til billeder - eller også så har jeg en masse ideer, som bare er umulige at lave den dag, hvilket jo bare er vildt irriterende! Og tusind tak for de søde ord! :-)

  Camilla - Mange tak!

  Sarah - Det er mig, der takker! :-)

  SvarSlet